Toen ik elf was schreef ik een opstel dat uitgekozen werd voor in de schoolkrant. Ik herinner me nu nog het plezier dat ik beleefde aan het bedenken van het verhaal, aan het schrijven ervan en door de reacties die erop kwamen. 

Maar van schrijven wist ik niks.

De ervaring dat wat in mijn hoofd zat samenkwam met woorden en zinnen op papier was geweldig.
Nu is dat een stuk moeilijker.

De lat ligt hoger, het leven is drukker, en zo kan ik nog wat clichés opnoemen die helaas waar zijn.

Met schrijven ben ik altijd bezig. Ik heb er veel over geleerd en blijf dat doen. Mijn inzichten, ervaringen en kennis wil ik graag delen, vandaar deze site.

Hoe werkt all the stories?

Informatie vind je op mijn blog en bij downloads.
Wil je je schrijfprojecten gedegen voorbereiden en je schrijftijd en schrijfgerelateerde activiteiten plannen, ga dan voor info en voorbeelden naar plan je schrijven.
Wil je investeren in je schrijven, dan kun je een online schrijfcursus bij me volgen. Bijvoorbeeld vijf keer feedback. Je kunt ook contact opnemen voor een workshop of coaching. Of elke week een oefening doen.